Klubová výstava Náměšť na Hané

V sobotu 17. 6. 2023 proběhla v blízkosti zámku v Náměšti na Hané Klubová výstava KDO. 26 MMO, 14 VMO a 11 DO posoudil pan rozhodčí MVDr. Miroslav Kalich.

Tituly CAC, vítěz klubové výstavy a BOB si odnesla fena MMO Florka z Florianova dvora majitelky Petry Bouchalové. CAC, vítěz klubové výstavy a BOS získal Thor od Pstružíříčky majitelky Kateřiny Moravcové.

Mezi mladými VMO zvítězili pes Amadeus od Dílové cesty – V1, CAJC, pana Petra Martináka a Dorka z Miketova dvora – V1, CAJC, BOJ, pana Arnošta Vodičky. Chovatelská stanice z Miketova dvora si odnesla nejvyšší hodnocení i mezi dospělými jedinci. Nejlepším VMO se stal Dobromil z Miketova dvora – CAC, vítěz klubové výstavy, BOB majitelky Zuzany Chrobákové, tituly CAC, vítěz klubové výstavy, BOS byla oceněna Asa vom Nürnberger Land majitelky Gabriely Miketové.

U DO si úspěch z výstavy na Konopišti ve třídě mladých zopakoval i v Náměšti pes Brick Starý háj (CAJC, BOJ) majitelky paní Mgr. Markéty Rebrošové, z fen si titul CAJC odnesla Bella ze Tří krajů pana Jaroslava Dvořáčka. Vítězem mezi DO se stala fena Amanda vom Kammerhof (CAC, KV, BOB) pana Romana Březiny. Nejkrásnějším psem s tituly CAC, vítěz klubové výstavy, BOS byl i mezi dospělými jedinci pes paní Mgr. Markéty Rebrošové – Lir z Grygovských skal.

Všem srdečně gratulujeme!

Napsat komentář